bConnected

A bConnected projekt egy frissen induló vállalkozó brandjének a felépítése volt, a stratégiai pontok kitalálástól kezdve a logón és szövegezésen át a weboldal kialakításáig. Mind az a dizájnban, mind a tartalomkialakításban és a weboldalszerkesztésben is teljesen szabad kezet hagyott számomra az ügyfél. Szerettem ezt a projektet a szabad alkotás és a bizalom által kiváltott flow munka miatt.

A branstorming alatt felmért igények és háttérinformációk alapján kialakítottam a mondanivalót, a USP-t, a stílust, lefektettem a brand főbb irányvonalait. Ezután elkészült a logó, majd a névjegy, kiválasztottuk a megfelelő templatevázat, amelyet teljes egészében a megbeszélt arculatra szabtam. Megterveztem a tartalomvázat, ügyféllel közösen megfogalmaztuk a szövegeket, majd a teljes tartalmat UX- és marketingszempontok szerint alakítottam ki. Végül elkészült a weboldal.

A cél egy professzionális, letisztult, átlátható, jól funkcionáló, up-to-date arculat és weblap volt, amely megjeleníti az ügyfél 3 szolgáltatását, valamint ezek szoros kapcsolatát. A visszajelzések alapján ez a cél maximálisan teljesült.

Weboldal, Tartalom, Design
Kategória
bConnected
Ügyfél
2018. április
Létrehozás

A 365letszikra az egyik kedvenc blogom. Nagyon sok inspirációt merítettem innen és a lökés, hogy multikörnyezetből „átbillenjek” vállalkozói, tanácsadói környezetbe is innen jött. Kézenfekvő volt számomra, ha egyedi és minőségi megjelenítést, arculatot szeretnék magamnak, akkor ebben Évitől kell segítséget kérnem. Már az első találkozás után tudtam, hogy a végeredmény majd túlszárnyalja az elképzeléseimet, és maximális bizalmat adtam Évinek… megérte!  A közös munka folyamata az ötleteléstől a kivitelezésig végig nagyon izgalmas volt, és ügyfélként maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel. Évi pontossága, kreativitása és a személyisége nekem garancia a minőségre. A visszajelzések is ezt támasztják alá.

Pataki János

Szervezetfejlesztési tanácsadó | bConnected Consulting