Rólam

Lássuk!

Kíváncsi vagy?

Kommunikációs szakember vagyok, akit érdekel a kreativitás témája. De mondhatom azt is, hogy tréner, vállalkozó, újságíró, blogger, marketinges, közgazdász. Kíváncsi és lelkes multipotenciális. Közel 12 éve dolgozom a marketing különféle területein. Komplex projekteket menedzselek, edukatív tartalmakat készítek, online kurzusokat és hozzá tartozó platformokat építek fel, valamint cégeknek, vállalkozóknak segítek a márkahű kommunikációban és a kreativitásuk fejlesztésében. Fontos számomra a kreatív szemléletmód népszerűsítése, ez a célja a saját vállalkozásaimnak – Szikra Media (magazin, kurzusok, podcast), Womenspiration eseménysorozat, Nők az úton podcast -, az Élj kreatívan! c. könyvemnek és a cégek számára készített programoknak, előadásoknak is. A HVG Kiadó szakmai partnere, az MCC Vezetőképző Akadémia (Kreatív gondolkodás kurzus) és a Széchenyi Egyetem (Kreatív tartalomgyártás kurzus) oktatója vagyok.

Több tucat előadás, több száz cikk, több ezer óra ismeretszerzés a kreativitásról. A hivatásom.

VUSZ_logo_VALLALHATO

Marketing

12 év alatt volt részem vállalati marketingmunkában, nyomdaiban és ügynökségiben, van tapasztalatom ügyfél, közvetítői és kivitelezői oldalon is. Ezt a komplex tudást alkalmazom a saját vállalkozásaimban és a céges ügyfelek kommunikációs stratégiáiban.

OKTATÁS

Létrehoztam Magyarország első kreativitással foglalkozó online kurzus platformját, illetve az MCC Kreatív gondolkodás kurzusának vezetője, valamint a Széchényi Egyetem Kreatív tartalomgyártás tárgyának oktatója vagyok.

Előadás, workshop

Szemléletemet, módszereimet, tapasztalatomat rendszeresen megosztom céges és egyéb rendezvényeken. Kedvenc témák: kreativitás, kreatív problémamegoldó módszerek, ötletek, design thinking, flow, önmegvalósítás.
3 saját projektem

Womenspiration

Inspiráló reggeli programsorozat

null

A Womenspiration egy olyan, 2018 óta megrendezett programsorozat, amely egyedülálló módszertannal, főként fiatal, tudatos nőknek nyújt lehetőséget, reggelik, workshopok és online kurzusok keretében szakmai fejlődésre, gondolatébresztésre és kapcsolatépítésre.

Szikra Media

Kreatív fókuszú médiumok

null

A gondolatébresztő szikrák 2016 óta formálódnak cikkek, közösségi aktivitások, kihívások, workshopok, konzultációk, könyv, podcast, online kurzusok köré épülve, amelyek célja a kreatív szemléletmód fejlesztése. szikramagazin.hu, szikrakurzusok.hu.

Nők az útON

Gondolatébresztő podcast csatorna

null

Gondolatébresztő beszélgetés 2018 óta Csorba Anitával, Szlafkai Évával és ismert, elismert vendégeikkel. A Nők az útON olyan podcast csatorna, amelynek témái minket, tudatos nőket foglalkoztatnak, akik az utunkat keressük.

VAGYOK

Kíváncsi, szorgalmas, és lelkes vagyok számomra flow a munka

Végzettségem szerint közgazdász vagyok, de nem hiszek abban, hogy a diplomám jellege határozza meg, ki vagyok és mit kellene csinálnom. Multipotenciálisként több területen mozgom otthonosan és lelkesen. Kreatív szakemberként 1 széles spektrumú rálátásom és tapasztalatom van a területre (marketing, szövegírás, webdesign), 2 a kreatív gondolkodásmód területét kutatom (Szikra magazin alapító, Élj kreatívan könyv, MCC Kreatív gondolkodás kurzus, Szikra online kurzusok kreativitás témában), és 3 kíváncsi tudásvágy hajt számos projekt felé (Womenspiration alapító, Nők az úton podcast alapító, HVG kreatív partner stb.).

 A kreatív élet az, amikor a döntéseinket a kíváncsiságunkra, nem pedig a félelmeinkre alapozva hozzuk meg.

Így dolgozom én

Vállalkozóként és szakemberként már évek óta a KREATIVITÁS témáját kutatom, ezzel foglalkozom (oktatás, előadás, workshopok, céges programok, cikkírás stb.), ám az én kreatív közvetítő közegem mindig is a tartalom volt, csak más-más formában.

Több millió karaktert leütöttem az elmúlt 12 évben, sok száz cikket írtam, számos blogoldalt készítettem és vezettem. Rendszeresen írtam/írok online magazinokba, illetve offline a HVG Extra Business és a HVG Extra A Nő Magazinokba.

Több tucat weboldal és magazinoldal formálódott a kezeim között – ez is egyfajta önkifejezés a tartalomgyártás területén.

Imádom a komplex projekteket érthető és jól követhető, konzekvens formába önteni. Ebben segítségemre van az elmúlt 7 év egyéni vállalkozói kihívásai és számos saját projekt megálmodása, valamint 12 év marketing tapasztalata. Számos kreatív problémamegoldó módszert ismerek és használok, ami segíti a komplex feladatok átlátását és menedzselését.

Számos esemény koncepcióját álmodtam meg. Jó tapasztalat a HVG Restart konferenciái, a Womenspiration havi eseményei, az Útravaló konferencia, a Szikra éves kihívásai, az Élj kreatívan 6 hetes kihívások és az Úton önmagadhoz kreatív éves programsorozat.

néhány kedvenc projekt
Kíváncsi vagy?