Rólam

Lássuk!

Kíváncsi vagy?

Írhatom, hogy kommunikációs tanácsadó vagy kreatív szakember vagyok, újságíró, blogger, marketinges, vállalkozó, közgazdász. Igazából szabadúszó vagyok, aki kíváncsi. Lelkes multipotenciális. Közel 12 éve dolgozom a marketing különféle területein, ebből 6 éve vállalkozóként. Komplex projekteket hozok létre és menedzselek (elemei: weboldalak, blogok, cikkek, események, kihívások, social kommunikáció, online automatizmusok), edukatív tartalmakat készítek, online kurzusokat és hozzá tartozó platformokat építek fel, valamint cégeknek, vállalkozóknak segítek a márkahű kommunikációban, komplex projektek összeállításában és a kreatív problémamegoldásban. Fontos számomra a kreatív szemléletmód népszerűsítése – ez a célja a saját vállalkozásaimnak és az Élj kreatívan! c. könyvemnek is, illetve ezért csatlakoztam az MCC és a Széchényi István Egyetemen oktatóihoz is.

Misszióm a kreatív szemléletmód formálása, módszerem az érdekes tartalmak szinergiája.

VUSZ_logo_VALLALHATO

Marketing

12 év alatt volt részem vállalati marketingmunkában, nyomdaiban és ügynökségiben, van tapasztalatom ügyfél, közvetítői és kivitelezői oldalon is.

Brainstorming

Több tucat céget segítettem már a marketinganyagaik és kommunikációjuk fejlesztésében, és szívesen ötletelek együtt vállalkozókkal, csapatokkal kreatív projekten.

Web

Weboldalakat szerkesztek és alakítok át. Segítek a cél megfogalmazásában, a hiteles stílus megtalálásában, a látogató-centrikus dizájn kialakításában és a tartalom megírásában.

SZÖVEG

Szöveges tartalmakat írok és szerkesztek, legyen szó magazinról, blogról vagy weboldalról. Több száz online és offline cikket írtam az elmúlt években, illetve egy könyvet.

Blog

A Szikra magazinblog tulajdonosa vagyok, számos blogoldalt  vezettem már, illetve tucatnyi magazin- és blogoldal webdizájnját készítettem el az elmúlt években.

Előadás, workshop

Szemléletemet, módszereimet, tapasztalatomat rendszeresen megosztom. Kedvenc témák: kreativitás, kreatív problémamegoldó módszerek, blogolás, hiteles online jelenlét, szabadúszás.
VAGYOK

Kíváncsi, szorgalmas, és lelkes vagyok számomra flow a munka

Végzettségem szerint közgazdász vagyok, de nem hiszek abban, hogy a diplomám jellege határozza meg, ki vagyok és mit kellene csinálnom. Multipotenciálisként több területen mozgom otthonosan és lelkesen. Kreatív szakemberként 1 a tipikus kreatív területekre van széles spektrumú rálátásom és tapasztalatom (marketing, szövegírás, webdesign), 2 a kreatív gondolkodásmód területét kutatom (Szikra magazinblog alapító és főszerkesztő), és 3 kíváncsi tudásvágy hajt számos projekt felé (Womenspiration alapító, Nők az úton podcast alapító, HVG kreatív partner stb.).

 A kreatív élet az, amikor a döntéseinket a kíváncsiságunkra, nem pedig a félelmeinkre alapozva hozzuk meg.

3 saját projektem

Womenspiration

Inspiráló reggeli programsorozat

null

A Womenspiration egy olyan programsorozat, amely egyedülálló módszertannal,  főként fiatal, tudatos nőknek nyújt lehetőséget, reggelik, workshopok és online kurzusok keretében szakmai fejlődésre, gondolatébresztésre és kapcsolatépítésre.

Szikra magazinblog

Kreatív szemléletformáló blog

null

A Szikra egy gondolatébresztő cikkekkel inspiráló, szemléletformáló magazinblog azoknak, akiket hajt a kíváncsi tudásvágy és kreatív nézőpontból tekintenek a világra. Több ezer olvasót inspirál nap mint nap.

Nők az útON

Gondolatébresztő podcast csatorna

null

A Nők az útON olyan beszélgetős podcast csatorna, amelynek témái minket, tudatos nőket foglalkoztatnak: karrier, énmárka, önmegvalósítás, magánélet, motiváció stb. A beszélgetések tartalmát útravalóként magaddal viheted a saját (élet)utadra.

Mindig jelen volt az életemben a kreatív szó

Egész életemben “rám sütötték” a kreatív címkét azért, mert másképp szemléltem a világot, tele sajátos ötletekkel és kíváncsi lelkesedéssel. És lám, a kreatív iparban dolgozom 12 éve, szabadúszóként rengeteg érdekes projektben veszek részt és évek óta vezetek izgalmas közösségi kihívásokat. A kreatív gondolkodás témaköre régóta foglalkoztat, erről szól a Szikra magazinblogom is, és erről szól az Élj kreatívan! című könyvem is (HVG Könyvek). A kreativitás egy másfajta nézőpont képessége, nyitott, rugalmas, divergens, kíváncsi szemlélet. Én ennek megfelelően élek és dolgozom.
Kíváncsi vagy?