Rólam

Lássuk!

Kíváncsi vagy?

Kommunikációs szakember vagyok, akit érdekel a kreativitás témája. De mondhatom azt is, hogy vállalkozó, újságíró, blogger, marketinges, webdizájner, közgazdász. Igazából szabadúszó vagyok, aki kíváncsi. Lelkes multipotenciális. Közel 12 éve dolgozom a marketing különféle területein. Komplex projekteket menedzselek, edukatív tartalmakat készítek, online kurzusokat és hozzá tartozó platformokat építek fel, valamint cégeknek, vállalkozóknak segítek a márkahű kommunikációban, komplex projektek összeállításában és a kreatív problémamegoldásban. Fontos számomra a kreatív szemléletmód népszerűsítése, ez a célja a saját vállalkozásaimnak – Szikra (magazin, kurzusok, podcast) Womenspiration, Nők az úton – , és az Élj kreatívan! c. könyvemnek is. A HVG Kiadó kreatív partnere és az MCC Vezetőképző Akadémia Kreatív gondolkodás kurzusának oktatója vagyok.

Több tucat előadás, több száz cikk, több ezer óra ismeretszerzés a kreativitásról. A hivatásom.

VUSZ_logo_VALLALHATO

Marketing

12 év alatt volt részem vállalati marketingmunkában, nyomdaiban és ügynökségiben, van tapasztalatom ügyfél, közvetítői és kivitelezői oldalon is.

Brainstorming

Számos céget segítettem már a kommunikációjuk fejlesztésében, és szívesen ötletelek együtt vállalkozókkal, csapatokkal vagy tréningezem őket kreatív problémamegoldásra.

OKTATÁS

Létrehoztam Magyarország első kreativitással foglalkozó online kurzus platformját, illetve az MCC Kreatív gondolkodás kurzusának vezetője, valamint a Széchényi Egyetem Kreatív tartalomgyártás tárgyának oktatója vagyok.

TARTALOM

Közel ezer online és offline cikket írtam az elmúlt években, illetve az Élj kreatívan! c. könyvet. Sokszázezer karakter van a batyumban.

Előadás, workshop

Szemléletemet, módszereimet, tapasztalatomat rendszeresen megosztom. Kedvenc témák: kreativitás, kreatív problémamegoldó módszerek, 360 fokos online jelenlét, szabadúszás.

Design

A webdesign közel áll hozzám, tucatnyi magazin- és blogoldal webdizájnját készítettem el az elmúlt években. Szeretem harmonizálni, szinergizálni a szöveges és vizuális tartalmat.
VAGYOK

Kíváncsi, szorgalmas, és lelkes vagyok számomra flow a munka

Végzettségem szerint közgazdász vagyok, de nem hiszek abban, hogy a diplomám jellege határozza meg, ki vagyok és mit kellene csinálnom. Multipotenciálisként több területen mozgom otthonosan és lelkesen. Kreatív szakemberként 1 széles spektrumú rálátásom és tapasztalatom van a területre (marketing, szövegírás, webdesign), 2 a kreatív gondolkodásmód területét kutatom (Szikra magazin alapító, Élj kreatívan könyv, MCC Kreatív gondolkodás kurzus, Szikra online kurzusok kreativitás témában), és 3 kíváncsi tudásvágy hajt számos projekt felé (Womenspiration alapító, Nők az úton podcast alapító, HVG kreatív partner stb.).

 A kreatív élet az, amikor a döntéseinket a kíváncsiságunkra, nem pedig a félelmeinkre alapozva hozzuk meg.

3 saját projektem

Womenspiration

Inspiráló reggeli programsorozat

null

A Womenspiration egy olyan programsorozat, amely egyedülálló módszertannal,  főként fiatal, tudatos nőknek nyújt lehetőséget, reggelik, workshopok és online kurzusok keretében szakmai fejlődésre, gondolatébresztésre és kapcsolatépítésre.

Szikra Media

Kreatív fókuszú médiumok

null

A gondolatébresztő szikrák 2016 óta formálódnak cikkek, közösségi aktivitások, kihívások, workshopok, konzultációk, könyv, podcast, online kurzusok köré épülve, amelyek célja a kreatív szemléletmód fejlesztése.

Nők az útON

Gondolatébresztő podcast csatorna

null

A Nők az útON olyan beszélgetős podcast csatorna, amelynek témái minket, tudatos nőket foglalkoztatnak: karrier, énmárka, önmegvalósítás, magánélet, motiváció stb. A beszélgetések tartalmát útravalóként magaddal viheted a saját (élet)utadra.

Mindig jelen volt az életemben a kreatív szó

Egész életemben “rám sütötték” a kreatív címkét azért, mert másképp szemléltem a világot, tele sajátos ötletekkel és kíváncsi lelkesedéssel. És lám, a kreatív iparban dolgozom 12 éve, szabadúszóként rengeteg érdekes projektben veszek részt és évek óta vezetek izgalmas közösségi kihívásokat. A kreatív gondolkodás témaköre régóta foglalkoztat, erről szól a Szikra magazin, erről szól az Élj kreatívan! című könyvem (HVG Könyvek) és oktatom is a témát (online: Szikra kurzusok, offline: MCC Vezetőképző Akadémia):. A kreativitás ingerek szintézise, egy másfajta nézőpont képessége, nyitott, rugalmas, divergens, kíváncsi szemlélet. Én ennek megfelelően élek és dolgozom.
Kíváncsi vagy?