Online kurzusok

KREATÍV FÓKUSZÚ KURZUSOK ÖNMEGVALÓSÍTÓKNAK

A Szikra kurzusok célja, hogy kreatívan megközelített témákkal segítse az önmegvalósításodat, és izgalmas önismereti utat bejárva segítsen más nézőpontokból rálátni a világra, magadra. Kíváncsi vagy? Szabadítsd fel a benned rejlő kreatív potenciált, fejleszd és valósítsd meg önmagad!

A Szikra kurzusok online tanulási platformja jól átlátható, mobilon is kényelmesen végigvihető, bármilyen eszközön elérhető és a legnagyobb online kurzusoldalak módszereit, látvány- és információmegoldásait alkalmazza. Ezáltal átlátható, élvezetes, kényelmes, up-to-date megoldás az önfejlesztésre.

Szeretnél a kollégáidnak adni egy rendhagyó képzési csomagot, amivel akár home office alatt tudnak fejlődni?  Cégek számára egyedi kurzuscsomag és hozzáférés kérhető. Ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot:  info@szikrakurzusok.hu

Szeretnéd a szakmai tudásodat online kurzusokkal átadni? Egyéni vállalkozók számára külön konzultációs csomagja van, hogyan készítsék el a saját online kurzusukat. Ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot:  info@szikrakurzusok.hu

“Amikor az emberek megtalálják a nekik megfelelő közeget, fölfedezik igazi kreatív potenciáljukat és önmagukra találnak. Ha segítünk az embereknek kapcsolatba kerülni saját kreatív képességeikkel, felszabadíthatjuk bennük a legjobbat, amit a világnak nyújtani tudnak.”

Sir Ken Robinson (szerző, előadó, nemzetközileg elismert oktatási szakember, kreativitás-szakértő)