Online kurzusok

A SZIKRÁK A “MÁSHOGY, MINT MÁSOK” SZEMLÉLETÉTŐL, VAGYIS A MÁS NÉZŐPONTBÓL MEGKÖZELÍTETT MÓDSZEREI MIATT EGYEDIEK ÉS NÉPSZERŰEK.

A kreativitás a 21. század egyik legfontosabb készsége és nem a zsenik vagy a művészek sajátja, hanem mindenkié. Ideje fejleszteni! Akár egy 21. századi módszerrel, az online tanulással! A Szikra kurzusok célja, hogy játékos, hiteles és gondolatébresztő módon utat mutasson más nézőpontból értelmezni a világot, segítsen különféle szemüvegeken keresztül rálátni a saját életünkre, hogy felfedezhessük és kiaknázhassuk a bennünk rejlő kreatív potenciált. Valósítsuk meg az elképzeléseinket, valósítsuk meg önmagunkat! Kíváncsi vagy? Csatlakozz a több száz szintén kíváncsi kurzustaghoz!

A Szikra kurzusok online tanulási platformja jól átlátható, mobilon is kényelmesen végigvihető, bármilyen eszközön elérhető és a legnagyobb online kurzusoldalak módszereit, látvány- és információmegoldásait alkalmazza. Ezáltal átlátható, élvezetes, kényelmes, up-to-date megoldás az önfejlesztésre.

Szeretnél a kollégáidnak adni egy rendhagyó képzési csomagot, amivel akár home office alatt tudnak fejlődni?  Cégek számára egyedi kurzuscsomag és hozzáférés kérhető. Ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot:  info@szikrakurzusok.hu

Szeretnéd a szakmai tudásodat online kurzusokkal átadni? Egyéni vállalkozók számára külön konzultációs csomagja van, hogyan készítsék el a saját online kurzusukat. Ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot:  info@szikrakurzusok.hu

“Amikor az emberek megtalálják a nekik megfelelő közeget, fölfedezik igazi kreatív potenciáljukat és önmagukra találnak. Ha segítünk az embereknek kapcsolatba kerülni saját kreatív képességeikkel, felszabadíthatjuk bennük a legjobbat, amit a világnak nyújtani tudnak.”

Sir Ken Robinson (szerző, előadó, nemzetközileg elismert oktatási szakember, kreativitás-szakértő)