Céges program – kreativitás

Céges programok, előadás

Kreativitás, kreatív problémamegoldás témában

World Economic Forum tanulmánya szerint a kreativitás a harmadik legfontosabb készség a sikerhez, amelyre a 2020-as évtizedben szükségünk lesz, miközben a NASA tesztjéből kiderült, a kreativitás szintünk 90%-át elveszítjük felnőtt korunkra. Nem árt többet tudni róla és fejleszteni – merthogy a kreativitáshoz szükséges képességek fejleszthetők.

A kreativitás egy elég komplex fogalom, éppen ezért számos nézőpontból megközelíthető. Szívesen beszélek a kreativitást érintő témákról éppen olyan aspektusból, amely a munkatársaknak vagy az esemény résztvevőinek az adott esetben hasznos lehet – fejlődési szemléletmód, kreatív gondolkodásmódok, problémamegoldó módszerek, ötletgenerálás, kreatív pihenők – inkubáció, multipotenciális érdeklődés, belső motiváció, kreatív folyamat, szerelemprojektek, önazonos kommunikáció, kreativitásfejlesztés stb.

Akár az előadás témájának, akár a céges fejlesztési irányvonalnak a kiválasztásához remek inspiráció a HVG Kiadó gondozásában megjelent ÉLJ KREATÍVAN! című könyvem.

Céges programok (workshop, kihívás, előadás) 1-2 napostól akár több hétig tartó tematikával, illetve egyéni kérés alapján összeállítottan. Konzultációhoz és ajánlatkéréshez az alábbi email címen várom a megkeresést: content@evaszlafkai.hu

A kreativitás képesség többek között problémák alternatív megoldására, lehetőségek felismerésére, rugalmas hozzáállásra. Kíváncsi tudásvágy, amely meglévő ismereteink újszerű összerendezésével segíti a fejlődést, és a 21. században a túlélést.
Kíváncsi vagy?