Konzultációk

Egyéni konzultációk

Komplex projektek, kreatív problémamegoldás konzultáció

Sok projektet pörgetsz és egyre nehezebb átlátni? Van egy komplex projekted és szeretnéd egyszerűen átlátni és profin kezelni?  Tele vagy ötletekkel, és nem tudod, melyiknek a megvalósításába fogj bele? Van egy dilemmád, problémád, és szeretnéd megtalálni a megoldást, de az eddig kipróbált módszerek nem működnek? Jó lenne egy rendszer, amivel átláthatsz a káoszon? Jó lenne egy rendszer, amiből ki tudod választani a neked való lehetőségeket? 

Olyan kreatív problémamegoldó technikákat mutatok neked, amelyek segítenek átlátni a káoszon és a komplex feladatokon, legyen szó karriertervezésről, projekttervezésről vagy a különféle szerepeidnek, feladataidnak, értékrendszerednek az áttekintéséről.

Multipotenciális vagyok, több tányért pörgetek, és évek óta találok ki, koordinálok különféle komplex projekteket (nagy események tartalomszerkesztése és megszervezése, workshopok és meetupok összeállítása, hónapokig zajló marketingterv kivitelezése rengeteg csatornával, kihívások, műsortervek stb) és rengeteg tapasztalatot szereztem ezen a téren. Közben pedig kialakult egy jó rendszerem arra, hogy könnyedén át tudjam látni a legkomplexebb feladatokat is, illetve a szerteágazó, divergens gondolkodásban hiszek, amiből nemrég írtam is egy könyvet –  Élj kreatívan! (HVG Könyvek, 2020).

#Projekttervezés  #mind map  #időmenedzsment  #feladatmenedzsment  #kreatív gondolkodás  #GTD   #brainstorming  #edward de bono módszerek   #komplex feladatok

24500 Ft

TÉMA: KOMPLEX PROJEKT
60 perces konzultáció

Énmárka építés az online térben konzultáció

Szeretnél hiteles énmárkát építeni, és ehhez keresed a segítséget, hogyan lásd át az egész kérdéskört? Hogyan legyél jelen önazonosan az online világban? Mit és hogyan kommunikálj magadról? Milyen platformokat használj (social csatornák, podcast, weboldal, blog stb.)? Kikkel és hogyan működj együtt, hogy hiteles legyél és jól látható a célcsoportod számára?

Többek között a fenti kérdésekre kapsz válaszokat az egyéni konzultáción akár most vágsz bele a vállalkozói létbe vagy ha már vállalkozóként jól jön egy kis muníció és másik nézőpont.

12 év marketinges (vállalati, ügynökségi, nyomdai, egyéni vállalkozói) tapasztalattal a hátam mögött minden lehetséges platformot, marketingtechnikát, módszert, eszközt kipróbáltam a gyakorlatban, így hitelesen tudok segíteni neked is, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb mixet és vonzó legyen a márkád az online világban. Ha valamelyik területen további segítségre van szükséged, kapcsolatrendszeremből megbízható és profi szakembereket tudok ajánlani.

#énmárka   #facebook   #instagram   #podcast   #blog   #weboldal   #FB csoport   #linkedin  #youtube  #értékrendszer  #kurzusok   #hirlevél    #marketingmix 

24500 Ft

TÉMA: MÁRKAÉPÍTÉS
60 perces konzultáció
örülök, hogy itt vagy