Szolgáltatások

Az én kreatív közvetítő közegem a tartalom

Ezeket a tartalomszolgáltatásokat már csak ajánlás útján vállalom.

Web

Szívesen szerkesztek és alakítok át WordPress weboldalakat. Segítek a cél megfogalmazásában, a hiteles stílus megtalálásában, a látogató centrikus design kialakításában, a tartalom elkészítésében. Több tucat weboldal és magazinoldal formálódott a kezeim között, minden esetben egy színvonalas, stílusos irányba. 

Konzultáció formájában szívesen megosztom a tapasztalataimat.

Szöveg

Alapító főszerkesztője vagyok a Szikra magazinblognak, valamint több blogoldalt vezettem és vezetek most is. Több millió karaktert leütöttem az elmúlt 12 évben, sok száz cikket írtam főként üzleti szemlélet, kreativitás, tudatos életmód témában. Rendszeresen találkozhatsz a cikkeimmel számos online magazinban, illetve offline a HVG Extra Business és a HVG Extra A Nő Magazinokban is.

Konzultáció formájában szívesen megosztom a tapasztalataimat.

Stratégia

Imádom a komplex projekteket érthető és jól követhető, konzekvens formába önteni. Ebben segítségemre van az elmúlt 5 év egyéni vállalkozói kihívásai és számos saját projekt megálmodása, valamint 12 év marketing tapasztalata, amely során számos területével foglalkoztam (vállalati marketing, nyomdai és ügynökségi – ügyfél, közvetítői és kivitelezői oldal).

Számos kreatív problémamegoldó módszert ismerek és használok, ami segíti a komplex feladatok átlátását és menedzselését. Szívesen támogatok eseményeket a koncepció kitalálásában. Jó tapasztalat a HVG Restart konferenciái, a Womenspiration havi eseményei, az Útravaló konferencia, a Szikra éves kihívásai, az Élj kreatívan 6 hetes kihívások és az Úton önmagadhoz kreatív programsorozat.

Konzultáció formájában szívesen megosztom a tapasztalataimat.

Kíváncsi vagy?