VAGYOK

Végzettségem szerint közgazdász vagyok, de nem hiszek abban, hogy a diplomám jellege határozza meg, ki vagyok és mit kellene csinálnom. Multipotenciálisként több területen mozgom otthonosan és lelkesen. Kreatív szakemberként 1 a tipikus kreatív területekre van széles spektrumú rálátásom és tapasztalatom (marketing, szövegírás, webdesign), 2 a kreatív gondolkodásmód területét kutatom (Szikra magazinblog alapító és író) és 3 kíváncsi tudásvágy hajt számos projekt felé (Womenspiration alapító, Nők az úton podcast alapító, HVG kreatív partner stb.).

 A kreatív élet az, amikor a döntéseinket a kíváncsiságunkra, nem pedig a félelmeinkre alapozva hozzuk meg.

Szlafkai Éva
Szlafkai Éva
Kreatív szakember

Kíváncsi, szorgalmas, és lelkes vagyok számomra flow a munka

A megbízásaimmal is olyan lelkiismeretesen foglalkozom, mintha a saját projektem lenne, a saját szövegeimet írnám, a saját weblapomat szerkeszteném, a saját blogom készíteném. Úgy hiszem, hogy azzal érdemes foglalkozni, amit szenvedélyesen szeretünk, így öröm a munka és biztos a fejlődés, ráadásul ez az önmotivált hozzáállás visszahat a munka színvonalára is. Ügyfeleim azt mondják, tökéletesen ráhangolódom az igényeikre. Kíváncsi tudásvágy hajt, és a megszerzett ismereteket vissza is forgatom a munkámba!

A kreativitás témakörének ismerete 90%
Wordpress 80%
InDesign, Photoshop 70%
Social platformok 90%
Mailchimp 85%
Beleérzés 100%

Mindig jelen volt az életemben a kreatív szó

Egész életemben “rám sütötték” a kreatív címkét azért, mert másképp szemléltem a világot, tele ötletekkel és lelkesedéssel. És lám, a kreatív iparban dolgozom 12 éve + szabadúszóként rengeteg izgalmas projektben veszek részt. A kreatív gondolkodás témaköre évek óta foglalkoztat, erről szól a Szikra magazinblogom is, és épp ebben a témában írom a könyvemet. A kreativitás egy másfajta nézőpont képessége, nyitott, rugalmas, divergens, kíváncsi szemlélet. Én ennek megfelelően élek és dolgozom.
Kíváncsi vagy?