VAGYOK

Végzettségem szerint közgazdász vagyok, de nem hiszek abban, hogy a diplomám jellege határozza meg, ki vagyok és mit kellene csinálnom. Multipotenciális vagyok, több területen mozgom lelkesen és otthonosan. Kreatív szakemberként 1 a tipikus kreatív területekre van széles spektrumú rálátásom és tapasztalatom (marketing, szövegírás, dizájn, web), 2 a kreatív gondolkodásmód területét kutatom (Szikra magazinblog alapító és író) és 3 kíváncsi tudásvágy hajt számos projekt felé (Womenspiration alapító, Nők az úton podcast alapító, HVG kreatív partner stb.).

 A kreatív élet az, amikor a döntéseinket a kíváncsiságunkra, nem pedig a félelmeinkre alapozva hozzuk meg.

Szlafkai Éva
Szlafkai Éva
Kreatív szakember

Kíváncsi, szorgalmas, és lelkes vagyok számomra flow a munka

A megbízásaimmal is olyan lelkiismeretesen foglalkozom, mintha a saját projektem lenne, a saját szövegeimet írnám, a saját weblapomat szerkeszteném, a saját blogom készíteném. Úgy hiszem, hogy azzal érdemes foglalkozni, amit szenvedélyesen szeretünk, így öröm a munka és biztos a fejlődés, ráadásul ez az önmotivált hozzáállás visszahat a munka színvonalára is. Ügyfeleim azt mondják, tökéletesen ráhangolódom az igényeikre. Kíváncsi tudásvágy hajt, és a megszerzett ismereteket vissza is forgatom a munkámba!

Wordpress 80%
InDesign, Photoshop 70%
Social platformok 90%
Mailchimp 85%
Beleérzés 100%

Szeretem a kreatív kihívásokat, mindig tanulok valamit

Bátran belefogok új dolgokba, lelkesedés és kitartás jellemez. Imádok igényes és hiteles, vagyis klassz tartalmat alkotni! Weboldalt, blogoldalt, social tartalmat, cikkeket…
Kíváncsi vagy?