VAGYOK

Végzettségem szerint közgazdász vagyok, de nem hiszek abban, hogy a diplomám jellege határozza meg ki vagyok és mit kellene csinálnom. Portfóliókarriert folytatok, vagyis abban merülök el, ami érdekel… de abban nyakig és szenvedélyesen. Klassz azzal foglalkozni, amit szeretek, főleg, hogy ez másnak is értéket ad! Igényes tartalmakat alkotok, és mivel több területen van tapasztalatom (marketing, kommunikáció, grafika, web), több szemszögből átlátom és komplexen kezelem az ügyfelek igényeit.

 A kreatív élet az, amikor a döntéseinket a kíváncsiságunkra, nem pedig a félelmeinkre alapozva hozzuk meg.

Szlafkai Éva
Szlafkai Éva
#contentcreator

Kíváncsi, szorgalmas, és lelkes vagyok számomra flow a munka

Szinte minden munkámmal olyan lelkiismeretesen foglalkozom, mintha a saját projektem lenne, a saját szövegeimet írnám, a saját weblapomat szerkeszteném, a saját blogom készíteném. Úgy hiszem, hogy azzal érdemes foglalkozni, amit szenvedélyesen szeretünk, így öröm a munka és biztos a fejlődés, ráadásul ez az önmotivált hozzáállás visszahat a munka színvonalára is. Sok mindent nem tudok, de folyamatosan tanulok. Kíváncsi tudásvágy hajt és a megszerzett ismereteket vissza is forgatom a munkámba!

Wordpress 80%
InDesign, Photoshop 70%
Social platformok 90%
Mailchimp 85%
Beleérzés 100%

Szeretem a kreatív kihívásokat, mindig tanulok valamit

Bátran belefogok új dolgokba, lelkesedés és kitartás jellemez. Imádok igényes és hiteles, vagyis klassz tartalmat alkotni! Weboldalt, blogoldalt, social tartalmat, cikkeket…
Kíváncsi vagy?