Vágjunk bele!

Kíváncsi vagy?

Írhatom, hogy kommunikációs tanácsadó vagy kreatív szakember vagyok, újságíró, blogger, marketinges, vállalkozó, közgazdász. Igazából szabadúszó vagyok, aki kíváncsi. Lelkes multipotenciális. Közel 12 éve dolgozom a marketing különféle területein, ebből 5 éve vállalkozóként. Főként online tartalmakat készítek (blog- és weboldalak), cikkeket írok, események tartalmait állítom össze és cégeknek segítek a márkahű kommunikációban. Misszióm a kreatív szemléletmód népszerűsítése – ez a célja a saját projektjeimnek és az Élj kreatívan! c. könyvemnek is.

Marketing

12 év alatt volt részem vállalati marketingmunkában, nyomdaiban és ügynökségiben, van tapasztalatom ügyfél, közvetítői és kivitelezői oldalon is.

Brainstorming

Több tucat céget segítettem már a marketinganyagaik és kommunikációjuk fejlesztésében, és szívesen ötletelek együtt vállalkozókkal, csapatokkal kreatív projekten.

Web

Weboldalakat szerkesztek és alakítok át. Segítek a cél megfogalmazásában, a hiteles stílus megtalálásában, a látogató-centrikus dizájn kialakításában és a tartalom megírásában.

SZÖVEG

Szöveges tartalmakat írok és szerkesztek, legyen szó magazinról, blogról vagy weboldalról. Több száz online és offline cikket írtam az elmúlt években, illetve egy könyvet.

Blog

A Szikra magazinblog tulajdonosa vagyok, számos blogoldalt  vezettem már, illetve tucatnyi magazin- és blogoldal webdizájnját készítettem el az elmúlt években.

Előadás, workshop

Szemléletemet, módszereimet, tapasztalatomat rendszeresen megosztom. Kedvenc témák: kreativitás, kreatív problémamegoldó módszerek, blogolás, hiteles online jelenlét, szabadúszás.
0
év tapasztalat
0
megjelent cikk
0
webprojekt
0
networking kv

Kíváncsi tudásvágy hajt, amely szuper muníció a kihívásokhoz.

Az Élj kreatívan! projekt megálmodója vagyok, ezen kívül a Womenspiration programsorozat és a Nők az úton podcast társalapítója, valamint a HVG Kiadó szakmai partnere, a Restart konferenciák brandmanagere. A kreatív gondolkodás témakörét kutatom, ebben a témában vezetem a Szikra magazinblogomat, és rendszeresen jelennek meg cikkeim a HVG Extra Magazinokban is (Business, A Nő). Számos csatornán és platformon találkozhattál már velem vagy az írásaimmal.

Womenspiration

Inspiráló női programsorozat

null

A Womenspiration egy olyan programsorozat, amely egyedülálló módszertannal,  főként fiatal, tudatos nőknek nyújt lehetőséget, reggelik, workshopok és online kurzusok keretében szakmai fejlődésre, gondolatébresztésre és kapcsolatépítésre.

Szikra magazin

Kreatív szemléletű blog

null

A Szikra egy gondolatébresztő cikkekkel inspiráló, szemléletformáló magazinblog azoknak, akiket hajt a kíváncsi tudásvágy és kreatív nézőpontból tekintenek a világra. Több ezer olvasót inspirál nap mint nap.

Nők az útON

Útravaló podcast csatorna

null

A Nők az útON olyan beszélgetős podcast csatorna, amelynek témái minket, tudatos nőket foglalkoztatnak: karrier, énmárka, önmegvalósítás, magánélet, motiváció stb. A beszélgetések tartalmát útravalóként magaddal viheted a saját (élet)utadra.

VAGYOK

Így dolgozom én

Referenciák

Összegyűjtöttem néhány kedvenc munkámat: tartalom, blog, webdizájn.

További referenciák >>>

Womenspiration
tartalom, webdizájn
Womenspiration
Inspirációk Magazin
blog
Inspirációk Magazin
bConnected
tartalom, webdizájn
bConnected
Nők az útON podcast
tartalom, webdizájn
Nők az útON podcast
HVG Extra Business Magazin
tartalom
HVG Extra Business Magazin
Gestalt Conference
webdizájn
Gestalt Conference
Így írok én

Gondolatébresztő cikkek

Összeválogattam néhány inspiráló írásomat a 365letszikra Magazinból, főleg business, kreatív gondolkodás, fejlődő szemléletmód témakörökben.

Blogot írsz? Akkor ezeket az alapszabályokat nem árt tudnod - Szlafkai Éva kreatív szakember
Blogot írsz? Akkor ezeket az alapszabályokat nem árt tudnod

Blogot írsz. Én is írok blogot. Az újságírók, a cégek, az alsós keresztfiam és az autószerelők is írnak blogot. A szomszéd Joli néni is blogol két kapálás között. Oké, de mégis…

referencia_SzlafkaiEva_HVGExtraBusiness_-fokep-1800x1200
A termék lelke – dizájn a mindennapokban

Dizájnon általában külső megjelenést értünk, ám a fogalom ennél jóval szélesebb: nemcsak a termék kinézetét, hanem például a működését is magába foglalja. Olyan kreatív tervezési, problémamegoldó módszer, amelynek a középpontjában…

szlafkai-szövegírás_pixabay
Azt hiszed, hogy Te döntesz. Pedig az elnevezés…

Azt hiszed, hogy te döntesz, hogy mit rendelsz egy étteremben? Inkább a világítás, a zene, az asztalok elrendezése és persze nyilván az ételválaszték. De ami az egyik legfontosabb, hogy a…

Kíváncsi vagy?